Marsica Hardglazen Draaideur met decor Marsica Onzichtbare Designdeuren. Afwerking: Natuurlijk Eiken. Marsica Design Taatsdeur. Afwerking: Eiken. Marsica Designdeur-kozijn combinatie Marsica Design Schuifdeuren

MARSICA Designdeuren

Bezoek onze showroom

MARSICA Designdeuren

Naast de nieuwe MARSICA-Q Collectie (glazen draai, schuif- en taatsdeuren met industrial look) presenteert MARSICA met trots haar luxe deurenprogramma, bestaande uit:

MARSICA Schuifdeuren
T.b.v. schuifdeursysteem Eclisse Syntesis® Line voor schuifdeuren in de wand, wit gelakt of t.b.v. schilderwerk

MARSICA Hardglazen Schuifdeuren
T.b.v. schuifdeursysteem Eclisse Syntesis® Line voor in de wand schuivende deuren, gesatineerd of transparant glas

MARSICA Hardglazen Draaideuren
Ook toepasbaar als voor de wand schuivende deur

MARSICA Projectdeuren
Deur- kozijncombinatie, met magneetslot en verderkte scharnieren

MARSICA Design Taatsdeuren
Personaliseerbaar met vele afwerkingen, afmetingen en taatsdeursystemen

MARSICA Design Schuifdeuren
Met keuze uit diverse schuifdeursystemen. Zowel in- als voor de wand

MARSICA Boiserie
Wandbekleding in dezelfde afwerking als de desingdeuren van Marsica

 


Producten

MARSICA Designdeuren

Marsica Schuifdeuren in de wand

Wij bieden MARSICA schuifdeuren aan t.b.v. ECLISSE Syntesis® Line lijstloze schuifdeursystemen voor in de wand schuivende deuren. De schuifdeuren zijn compleet met de juiste frezingen en boringen voor Eclisse schuifdeursloten. Beschikbare maten zijn 630mm tot en met 1330 breed met een hoogte... 

van 2015mm tot 2715mm. De schuifdeuren worden geleverd met gesatineerd chromen (RVS-look) of mat zwarte deurkommen  en aluminium u-profiel t.b.v. de stabiliteit van de deur. Er kan gekozen worden voor stompe gelakte witte of stompe schilderwerk schuifdeur. De schuifdeuren worden uitsluitend geleverd in combinatie met een Eclisse schuifdeursysteem. De schuifdeur is ook onderdeel van combipakket #2, hierbij wordt naast het schuifdeursysteem standaard een dubbel werkende softcloser meegeleverd. De dubbel werkende softcloser is oliegedempt en zorgt voor eeen geruisloze opening en sluiting van de schuifdeur.

Brutoprijzen van de schuifdeuren zijn opgenomen in onze prijslijst. Meer informatie over onze in de wand schuivende deuren vind u in de catalogus van de Syntesis® Collectie van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

MARSICA Hardglazen Schuifdeuren

MARSICA Hardglazen schuifdeuren worden speciaal gemaakt voor het ECLISSE Syntesis lijstloze schuifdeursysteem voor in de wand schuivende deuren. De schuifdeuren worden standaard geleverd met minimale aluminium afhangstrips, speciale afhangbeugels en het aanpassingskit "Vitro".

Rookglas, mat glas, extra helder glas, gekleurd glas en een gestraald decor behoren tot de mogelijkheden.  

De hardglazen schuifdeur (mat of transparant) is ook onderdeel van combipakket #2, hierbij wordt naast het schuifdeursysteem standaard een dubbel werkende softcloser meegeleverd. De dubbel werkende softcloser is oliegedempt en zorgt voor een geruisloze opening en sluiting van de glazen schuifdeur.

Brutoprijzen van de glazen schuifdeuren zijn opgenomen in onze prijslijstMeer informatie over de hardglazen schuifdeuren vind u in de catalogus van de Syntesis® Collectie van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Marsica Hardglazen draaideuren

MARSICA hardglazen deuren zorgen voor een fraai accent zonder op te vallen. Voor de hardglazen draaideur hebben wij een speciaal garnituur ontwikkeld die wij aanbieden in een pakket van 2 scharnieren en een loopslot.

De glazen deuren zijn ook te gebruiken als voor de wand schuivende deur. Hiervoor hebben wij een aluminium koof met schuifdeurrail in ons programma opgenomen. Rookglas, gesatineerd glas, glas met minimale groenkleuring en een gestraald decor behoren tot de mogelijkheden.

Brutoprijzen van de glazen draaideuren zijn opgenomen in onze prijslijst. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

MARSICA Projectdeuren

De MARSICA Projectdeur maakt een designdeur in elke woning mogelijk. Door de bouw van een hypermoderne fabriek is de stompe deur voor de massa, met een persoonlijke touch, bereikbaar geworden. Bovendien is de deur veel goedkoper dan andere stompe deuren.  

De projectdeuren zijn leverbaar is 12 kleuren, met of zonder glas. Plaatsing i.c.m. onze ECLISSE schuifdeursystemen voor schuifdeuren in de wand behoort tot de mogelijkheden. De deur is makkelijk te monteren en wordt geleverd met onzichtbare 3D-verstelbare scharnieren en magneetsloten voor een strakke en moderne uitstraling. 

Brutoprijzen van de projectdeuren zijn opgenomen in onze prijslijstMeer informatie over de hardglazen schuifdeuren vind u in de catalogus van de projectdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

marsica design taatsdeuren

MARSICA taatsdeuren van ambachtelijke Italiaanse makelij zijn volledig te personaliseren met een groot aanbod van afmetingen en unieke afwerkingen. Taatsdeuren zijn vooral handig voor grotere deuropeningen.

De taatsdeuren kunnen bekleed worden met vrijwel elk materiaal en zijn te combineren met vloerveren voor automatische sluiting van DORMA, MAB & FRITSJURGENS. Ook is er de mogelijkheid om met of zonder aanslag te bestellen (push en/of pull). Het draaipunt van de deur is zelf te bepalen.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de maatwerk design taatsdeuren. Meer informatie over de volledig te personaliseren taatsdeuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Marsica design schuifdeuren

In de MARSICA design deurencollectie bieden wij tal van schuifdeursystemen aan, zo wel in als vóór de wand. Zo kunnen de deuren gecombineerd worden met ECLISSE Syntesis® Line lijstloze schuifdeursystemen. Ook hebben wij 3 voor de wand schuivende systemen:

Magic
Schuifdeursysteem dat onzichtbaar is, zowel bij een geopende als gesloten schuifdeur. Hierdoor lijkt het net alsof de deur zweeft in de ruimte.

Sky
Schuifdeursysteem dat gemonteerd is in het plafond, in dit systeem kunnen meerdere langs elkaar schuivende deurpanelen geplaatst worden.

Multi
Innovatief en exclusief schuifsysteem voor schuifdeuren waarbij de continue looprail aan de wand wordt vervangen voor subtiele aluminium punten

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de maatwerk design schuifdeuren. Meer informatie over de volledig te personaliseren design schuifdeuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Marsica Boiserie

MARSICA heeft voor zijn taatsdeuren, design schuifdeuren en onzichtbare deuren op maat boiserie ontwikkeld. Dit is een wandbekleding in exact dezelfde stijl als de deur. De boiserie is beschikbaar in zowel horizontale als verticale panelen, verkrijgbaar in de volgende afwerkingen:

- Mat- of hoogglans gelakt

- Natuurlijk, gelakt of gebeitst eiken

- Antiek (grijs) eiken

- American walnut

- Leer

- Hardsteen (zoals leisteen op de afbeelding links)

En vele andere exclusieve afwerkingen, alleen verkrijgbaar voor de designdeuren van Marsica. Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de boiserie wandbekleding. Meer informatie over onze boiserie wandbekleding vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.


Veelgestelde vragen
 • Waar kan ik een dealer bij mij in de buurt vinden?
  • MARSICA Special Doors & Frames levert alleen en uitsluitend via de professionele hout- en bouwmaterialenhandel. De aannemerij kan via zijn vertrouwde handelaar kopen. Bent u particulier? Vraag dan aan uw aannemer met welke handelaar hij zakendoet. Heeft u geen aannemer? Mail dan naar: info@marsica.eu Geef vervolgens uw woonplaats op. Dan zorgen wij dat u een offerte krijgt van een handelaar bij u uit de buurt.

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik de producten van MARSICA zien?
  • Alle producten die wij importeren zijn te zien in onze showroom. Iedereen is hier van harte welkom.

   Wij nemen graag de tijd voor u, maak een afspraak voor een showroombezoek door een e-mail te sturen naar: info@marsica.eu
   Het adres van onze showroom is Loosterweg 5 te Voorhout, bekijk hier uw persoonlijke: routebeschrijving

   Een aantal van onze dealers heeft ook een showroomopstelling staan, selecteer uw provincie en bekijk de: dealers met showroomopstellingen

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik ondersteuning krijgen en een accessoire of onderdeel kopen?
  • Voor assistentie en de aankoop van accessoires of onderdelen, neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

   Aankoop | Dealers
 • Wat zijn de prijzen van Marsica Designdeuren?
  • Alle adviesprijzen van  designdeuren zijn te vinden in onze: algemene prijslijst

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Wat zijn de levertijden MARSICA Designdeuren?
  • Levertijden hangen af van het type deur, de afwerking en de maatvoering. Kijk voor levertijden in onze: algemene prijslijst

   U kunt ook een e-mail sturen naar: info@marsica.eu.

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Kan ik catalogussen, brochures en ander informatiemateriaal aanvragen?
  • De prijslijsten, catalogussen, brochures, montagehandleidingen en andere materialen kunnen gedownload worden van onze website. Bij elke product in de sectie “Onze Producten” op deze website staat een selectiemenu waarvandaan u het gewenste informatiemateriaal kunt downloaden.

   U kunt ook een e-mail sturen naar: info@marsica.eu

   Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Biedt MARSICA ook montage aan?
  • MARSICA is importeur en monteert niet. Wel bieden wij technische ondersteuning via e-mail & telefoon en in bijzondere gevallen op het werk. Verder hebben wij een groot aantal montagevideo’s op Youtube en meertalige montagehandleidingen die u verder op weg kunnen helpen. Wij kunnen u mogelijk ook een aannemer uit uw buurt aanbevelen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@marsica.eu

   Assistentie & garantie

NIEUW! GLAZEN DEUREN MET STAAL LOOK

Nieuw binnen ons assortiment is de Marsica-Q collectie:

 • Q-Line: Draaideuren
 • Q-Pivot: Taatsdeuren
 • Q-Move: Schuifdeuren

Industriële deuren met een origineel Italiaans ontwerp.

Bekijk de gloednieuwe catalogus van de Marsica-Q collectie

 

NIEUW! Marsica-Q Collectie

ONZICHTBARE HOTELDEUREN

 • 30 minuten brandvertragend
 • 34 dB geluidswerend
 • Onzichtbaar kozijn, scharnieren en deurdranger
 • Afwerking en afmeting op maat!

TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM! MAAK EEN AFSRPAAK

Vraag een offerte op maat aan

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemist, kijk hem hier

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak