Marsica-Q Q-Move stalen schuifdeur Marsica-Q Q-Pivot stalen taatsdeur Marsica-Q Q-Line stalen draaideur met metaaltextiel Marsica-Q Q-Move Basic

MARSICA-Q Collectie: Glazen deuren met industrial look

Bezoek onze showroom

Nieuw binnen ons assortiment is de Marsica-Q collectie. Deze glazen deuren volgen de trend van de stalen deur maar dan met een uniek Italiaans design.

Binnen de collectie is er keuze uit:

 • Q-Line: Draaideuren
 • Q-Pivot: Taatsdeuren
 • Q-Move: Schuifdeuren

De industriële deuren zijn volledig te personaliseren met een ruimte keuze uit soorten glas, omlijsting en vlakverdelingen.
Neem een kijkje in onze brochure voor inspiratie. Bekijk onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.


Producten

Marsica-Q Collectie: Glazen deuren met industrial look

Q-Line Draaideuren

Glazen draaideuren met slank aluminium kader

De Q-Line bestaat uit draaideuren met een zeer minimalistisch kozijn. In plaats van stalen deuren hebben deze industriële deuren een aluminium kader. Hierdoor is de deur volledig naar eigen wens te ontwerpen. Zo is er een ruime keuze in het glas, de omlijsting en de vlakverdeling.

In onze brutoprijslijst zijn de prijzen opgenomen voor het zeer grote standaardassortiment. Bekijk ook eens onze catalogus om inspiratie op te doen. Mochten uw wensen toch niet aansluiten op het standaard assortiment? Vraag dan gerust een prijs aan, bijna alles is mogelijk! U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Q-Pivot Taatsdeuren

Glazen taatsdeuren met slank aluminium kader

De Q-Pivot is een taatsdeur met een bijna niet zichtbare zelfsluitende taatsscharnier en kan geleverd worden met een minimalistisch kozijn of zonder kozijn. 

Ten opzichte van stalen deuren hebben deze industriële deuren een aluminium kader. Hierdoor is de deur volledig naar eigen wens te ontwerpen. Zo is er een ruime keuze in het glas, de omlijsting en de vlakverdeling. De deuren worden namelijk op ambachtelijke wijze in Italië gemaakt.

In onze catalogus staan tal van voorbeelden van mogelijkheden met ons standaardassortiment. Hiervan zijn de prijzen terug te vinden in onze brutoprijslijst.  Kunt u binnen het standaard assortiment niet vinden wat u zoekt? Vraag dan gerust om een offerte aan want bijna niets is onmogelijk! U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Q-Move Schuifdeuren

Glazen schuifdeuren met slank aluminium kader

De Q-Move is het brede programma schuivende deuren binnen de Marsica-Q collectie. Door de aliminium lijsten zijn de industriële deuren veel makkelijker te schuiven dan traditionele stalen deuren. 

Net zoals de andere deuren binnen de collectie zijn ook  volledig naar eigen wens te ontwerpen. Naast een grote keuze in het glas, de omlijsting en de vlakverdeling is er ook een grote keuze in schuifdeursystemen:

Sky
Plafondrails voor enkele of dubbele deur
Luce-S
Plafondrails voor telescopische deuren
Luce-B
Schuifdeurrails met koof voor telescopische deuren
Basic
Schuifdeurrails met voor voor enkele of dubbele deur
Syntesis®
Schuifdeursysteem voor schuifdeuren in de wand

In onze catalogus kun je een beter beeld krijgen van de verschillende schuifdeursystemen. De prijzen van ons zeer ruime standaardassortiment is terug te vinden in onze brutoprijslijst.  Valt wat u zoek toch buiten het standaardassortiment? Vraag dan hier een prijs aan, veel is mogelijk en wij maken graag en snel een offerte! U kunt natuurlijk ook altijd contact om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.


Veelgestelde vragen
 • Waar kan ik een dealer bij mij in de buurt vinden?
  • MARSICA Special Doors & Frames levert alleen en uitsluitend via de professionele hout- en bouwmaterialenhandel. De aannemerij kan via zijn vertrouwde handelaar kopen. Bent u particulier? Vraag dan aan uw aannemer met welke handelaar hij zakendoet. Heeft u geen aannemer? Mail dan naar: info@marsica.eu Geef vervolgens uw woonplaats op. Dan zorgen wij dat u een offerte krijgt van een handelaar bij u uit de buurt.

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik de producten van MARSICA zien?
  • Alle producten die wij importeren zijn te zien in onze showroom. Iedereen is hier van harte welkom.

   Wij nemen graag de tijd voor u, maak een afspraak voor een showroombezoek met onze: showroom planner
   Het adres van onze showroom is Loosterweg 5 te Voorhout, bekijk hier uw persoonlijke: routebeschrijving

   Een aantal van onze dealers heeft ook een showroomopstelling staan, selecteer uw provincie en bekijk de: dealers met showroomopstellingen

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik ondersteuning krijgen en een accessoire of onderdeel kopen?
  • Voor assistentie en de aankoop van accessoires of onderdelen, neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

   Aankoop | Dealers
 • Wat zijn de prijzen de Marsica-Q Collectie?
  • De Marsica-Q Collectie heeft vanwege de vele mogelijkheden een vrij complexe prijslijst: prijslijst marsica-q collectie Dit zijn bruto adviesprijzen. Uiteraard kunt u altijd een offerte aanvragen door te mailen naar: info@marsica.eu

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Wat is de levertijd van de deuren uit de Marsica-Q Collectie?
  • De deuren worden altijd volledig voor u op maat gemaakt. Desondanks is de levertijd slechts 8 werkweken (maximaal). 

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Kan ik catalogussen, brochures en ander informatiemateriaal aanvragen?
  • De prijslijsten, catalogussen, brochures, montagehandleidingen en andere materialen kunnen gedownload worden van onze website. Bij elke product in de sectie “Onze Producten” op deze website staat een selectiemenu waarvandaan u het gewenste informatiemateriaal kunt downloaden.

   U kunt ook een e-mail sturen naar: info@marsica.eu

   Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Biedt MARSICA ook montage aan?
  • MARSICA is importeur en monteert niet. Wel bieden wij technische ondersteuning via e-mail & telefoon en in bijzondere gevallen op het werk. Verder hebben wij een groot aantal montagevideo’s op Youtube en meertalige montagehandleidingen die u verder op weg kunnen helpen. Wij kunnen u mogelijk ook een aannemer uit uw buurt aanbevelen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@marsica.eu

   Assistentie & garantie

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemist, kijk hem hier

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak