Marsica Onzichtbare Deuren. Afwerking: Alutes Marsica Onzichtbare Deuren. Afwerking: Leisteen Marsica Onzichtbare Deuren. Afwerking: Marmer Marsica Onzichtbare deuren met behang Eclisse Syntesis Line Battente

Onzichtbare kozijnen & Onzichtbare deuren

Bezoek onze showroom

Trend in het hedendaagse interieurdesign

De zogenaamde "onzichtbare" deur is een moderne binnendeur en grote trend in het hedendaagse interieurdesign. Het concept is te vergelijken met die van een taatsdeur: door de onzichtbare designdeuren op te laten gaan in de wand is het net alsof ze er niet zijn. Dit kan door een onzichtbaar deurkozijn: een zeer sterk deursysteem zonder omlijsting met verdekte scharnieren.

Binnen ons programma onzichtbare deuren en kozijnen hebben wij onder meer:

Eclisse | Syntesis Line Battente
Onze leverancier van schuifdeurkozijnen is zich ook gaan toeleggen op de onzichtbare deur met onzichtbaar kozijn. Door haar grote moderne productiefaciliteiten is ECLISSE in staat snel grote hoeveelheden veel gevraagde afmetingen te produceren, hierdoor zijn de levertijden kort en kosten lager. 

MARSICA | Onzichtbare Deuren op maat
MARSICA is specialist in de "lijstloze" deursystemen, voor zowel draai- als schuifdeuren. De onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn zijn volledig te personaliseren met een groot aanbod van afmetingen en unieke afwerkingen. 

Onzichtbare Opbergers
Eclisse heeft binnen de Syntesis collectie ook een kastensysteem ontwikkeld. Hierdoor kan het concept van de volledig vlakke wand met onzichtbare kozijnen perfect doorgevoerd worden in de hele woning.  

Verdekte Plinten
De Syntesis collectie wordt afgemaakt met de de Eclisse Syntesis Plint. Met dit profiel lopen de plinten in één lijn met de wand en sluiten daardoor perfect aan op de onzichtbare deuren.

Onzichtbare Hoteldeuren
Speciaal voor de hotelmarkt hebben wij een programma onzichtbare deuren met onzichtbare kozijnen die zowel brandvertragend als geluidswerend zijn.


Producten

Onzichtbare kozijnen & Onzichbare deuren

Onzichtbare deuren: vlak met de wand

ECLISSE Syntesis® Line Battente

ECLISSE, onze leverancier van schuifdeurkozijnen is zich met de Syntesis® Line Battente ook gaan toeleggen op de onzichtbare deur. De onzichtbare deuren, zonder kozijn en scharnieren in het zicht, kunnen... 

in dezelfde kleur geschilderd of behangen worden als de wand zodat ze perfect aan het zicht onttrokken worden. Als alternatief kunnen de onzichtbare deuren gelakt of gedecoreerd worden met een afwerking of drukwerk die de deuren omtoveren tot echte designobjecten. Door de toenemende populariteit van dit concept hebben wij de onzichtbare deur nu ook op voorraad en bieden deze als combipakket aan; compleet met onzichtbaar kozijn, onzichtbare deur t.b.v. schilderwerk en verborgen scharnieren.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de onzichtbare draaideuren met onzichtbaar kozijn. Meer informatie over de onzichtbare draaideuren vind u in de catalogus van de Syntesis® Collectie van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Marsica ONZICHTBARE DEUREN & ONZICHTBARE KOZIJNEN OP MAAT

In Italië op ambachtelijke wijze gemaakt

De onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn kunnen extreme afmetingen hebben als 3400mm hoogte en 1300mm breedte. De onzichtbare deur kan de zelfde look krijgen als de wand waardoor het onzichtbare... 

effect ontstaat. Ook kan er voor gekozen worden om de onzichtbare deur tot een echte eyecatcher binnen het interieur te maken door te kiezen voor  een unieke afwerking , zoals glas, een gold- of silverlook, edelfineer, marmer, leisteen, spiegel, leer etc. De onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn kunnen links of rechts en naar binnen of naar buiten openen.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de maatwerk onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn. Meer informatie over de volledig te personaliseren onzichtbare draaideuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

ONZICHTBARE OPBERGERS

Eclisse Syntesis® Tech

De onzichtbare opberger is een nieuwe trend die inspeelt op het minimalistische interieur. De onzichbare kastsystemen gaan op in de wand. Door dit slimme onzichtbare opbergsysteem kun je spullen netjes opbergen zonder dat je kamers volstaan met dozen, manden en kasten.

De Syntesis® Tech van ECLISSE is een onzichtbaar kastsysteem ontworpen om technische ruimtes op een esthetisch verantwoorde manier op te laten gaan in de ruimte.

De onzichtbare opbergers zijn verkrijgbaar in verschillende maten met scharnieren of als los paneel met veiligheidsketting. De onzichtbare opbergers kunnen uitgebreid worden met verdekte grepen of een cilinderslot.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de onzichtbare opbergers. Meer informatie over de onzichtbare opberger vind u in de catalogus van de Syntesis® Collectie van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Verdekte plinten in één lijn met de wand

ECLISSE Syntesis® Plint

De volledig vlakke plint is een innovatief idee ontworpen om het huiselijk interieur op een elegante, moderne en minimalistische wijze in te richten. In tegenstelling tot de traditionele plinten is dankzij dit onzichtbare plintprofiel, deze volledig vlakke plint perfect uitgelijnd met... 

de muur zonder er uit te steken.  SYNTESIS® PLINT creëert een perfect harmonisch samenspel in combinatie met de ECLISSE SYNTESIS® LINE SD lijstloze schuifdeursystemen, ECLISSE SYNTESIS® LINE BATTENTE onzichtbare draaideuren en natuurlijk de ECLISSE SYNTESIS® Tech onzichtbare opberges. 

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de plintprofielen in één lijn met de wand. Meer informatie over de verdekte plinten vind u in de catalogus van de Syntesis® Collectie van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

BRANDVERTRAGENDE ONZICHTBARE DEUREN & ONZICHTBARE KOZIJNEN

MARSICA Onzichtbare Hoteldeuren

Speciaal voor de hotelmarkt heeft Marsica onzichtbare deuren ontwikkeld die zowel akoestisch als brandvertragend zijn. Er is keuze uit:

- 30 minuten brandvertragend en 34 DB geluidswerend, deurdikte 62mm.
- 60 minuten brandvertragend en 38 DB geluidswerend, deurdikte 74mm.

De onzichtbare deuren worden standaard geleverd met verdekte scharnieren, deurdranger en onzichtbaar kozijn. Uniek aan deze onzichtbare deuren is de grote vrije doorgang die mogelijk is, namelijk 1100x2700mm. Er is een keuze uit een links- of rechtsdraaiende versie.

De onzichtbare brandvertragende hoteldeuren zijn beschikbaar in vele afwerkingen zoals polyester t.b.v. schilderwerk, mat- of hoogglans gelakt, diverse soorten eikenfineer en andere customized afwerkingen. De wand kan bovendien afgewerkt worden in dezelfde stijl als de deur met boiserie. Hierdoor wordt de deur maximaal uit het zicht onttrokken. Daarnaast is er een grote keuze uit diverse hotelsloten en deurgarnituur. De onzichtbare hoteldeuren zijn perfect te combineren met onze onzichtbare opbergers en verdekte plinten.

Alle mogelijkheden met de volledig op maat te maken onzichtbare hoteldeuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemist, kijk hem hier

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak

Volg ons

#marsica