Eclisse Syntesis Collectie voor volledig strakke wanden Eclisse Circular gebogen schuifdeursysteem Eclisse Syntesis Line dubbeldeurs - Zonder lijsten Eclisse Telescopic SD - Grote opening in een kleine ruimte Eclisse Syntesis Line SD hardglazen schuifdeur

Schuifdeuren & Schuifdeurystemen

Bezoek onze showroom

Schuifdeursystemen voor schuifdeuren in de wand

In de wand schuivende deuren geven binnen de woning een ruimtelijke uitstraling, de design schuifdeuren passen dan ook perfect in de moderne woonkamer. Bovendien besparen in de wand schuivende deursystemen de ruimte die draaideuren en vóór de wand schuivende deuren nodig hebben. Doordat schuifdeuren in de wand verdwijnen, zal in een woning meer dan 8m2 per 100m2 extra ruimte worden verkregen.

Onze leverancier is ECLISSE, Europa’s marktleider  van schuifdeursystemen voor ín de wand is.

De schuifdeursystemen van Eclisse zijn ontworpen met een inventief kliksysteem zodat ze snel en eenvoudig ingebouwd kunnen worden. De inbouwsystemen voor de schuifdeur zijn op maat verkrijgbaar voor gipswanden (gyproc) en pleisterwerk. Het grote voordeel van Eclisse schuifdeurkozijnen t.o.v. van zelf een schuifdeur in de wand maken, is de uitneembare rail. Hierdoor blijft het met het schuifdeursysteem mogelijk om in de toekomst onze accessoires toe te passen,  een schuifdeur te plaatsen/vervangen of om eventuele reparaties te verrichten (Eclisse geeft 12 jaar fabrieksgarantie). De korte tijd van plaatsen in combinatie met de mogelijkheid eenvoudig aanpassingen te maken aan het schuifdeursysteem, resulteert in lage kosten wat betreft montage en onderhoud.

Wij verkopen zowel systemen met lijstwerk, als “onzichtbare” schuifdeursystemen" voor enkele & dubbele schuifdeuren (zogenaamde  “en suite”) met de mogelijkheid tot motorisering.  Ook hebben wij een aantal bijzondere systemen voor speciale toepassingen en schuifdeursystemen t.b.v. de zorg. Bijna elk type schuifdeursysteem is te combineren met een glazen schuifdeur. Afhankelijk van het type systeem is een vrije doorgang van 600mm-4600mm breed tot 3000mm hoog mogelijk.


Producten

Schuifdeuren & schuifdeursystemen voor in de wand schuivende deuren

Schuifdeursystemen t.b.v. lijstwerk

ECLISSE Unico & ECLISSE Estensione

Voor onze schuifdeursystemen met lijsten van ECLISSE hebben wij een speciaal voordelig combipakket ontwikkeld. Hiermee heb je gelijk een compleet schuifdeursysteem. Het pakket bevat:

- Een Eclisse schuifdeursysteem (voor enkele of dubbele schuifdeuren)
- Afwerkpakket & architraven van notenhout
- Dubbelwerkende softcloser
- Set deurkommen in gesatineerd chroom of mat zwart

Het combipakket is op maat beschikbaar voor zowel enkele (model ECLISSE Unico) als dubbele schuifdeuren (model ECLISSE Estensione). Schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar voor zowel gips- als pleisterwerk. Het combipakket is ook verkrijgbaar in combinatie met Eclisse Syntesis Line (lijstloze schuifdeursystemen) voor dezelfde prijs, eventueel in combinatie met houten of hardglazen schuifdeuren.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de schuifdeursystemen voor enkele en dubbele schuifdeuren in de wand. Meer informatie over de enkele en dubbele schuifdeuren vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Lijstloze Schuifdeursystemen

ECLISSE Syntesis® Line

Syntesis® Line  van ECLISSE is een schuifdeursysteem dat gecreëerd is als reactie op moderne trends voor het interieur met strakke, minimalistische lijnen. De afwezigheid van deurposten maakt het schuifdeursysteem bovendien gemakkelijk en snel te monteren. 

De Syntesis® line schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar als combipakket met dubbele softcloser, gesatineerd chromen of mat zwarte deurkommen en aluminium u-profiel. Dit combipakket is tevens uit te breiden met een schuifdeur t.b.v. schilderwerk of transparante/gesatineerde hardglazen schuifdeur.

Het Syntesis® Line schuifdeursysteem kan ook uitgebreid worden met een kabelgoot: de Syntesis® Line Luce. Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de lijstloze schuifdeursystemen voor  schuifdeuren in de wand. Meer informatie over de lijstloze schuifdeuren vind u in de catalogus van de Syntesis® Collectie van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Schuifdeursysteem voor telescopische schuifdeuren

ECLISSE Telescopic

ECLISSE Telescopic is een schuifdeursysteem waarbij twee parallelle schuifdeuren in dezelfde cassette schuiven.  De ideale oplossing om beperkte ruimtes op een slimme manier te gebruiken.

Dit schuifdeursysteem is uitermate geschikt voor woonkamers, eetzalen, vergaderzalen. Het schuifdeursysteem neemt weinig ruimte in beslag maar zorgt toch voor een grote opening. Een buitengewone oplossing om te genieten van bredere openingen. Mogelijk tot 4700mm breed met 2 parallel schuivende schuifdeuren aan 2 zijden (model ECLISSE Telescopic Estensione, zie foto).

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de schuifdeurrsystemen voor 2 parallelle teleschopische schuifdeuren die in dezelfde wand schuiven. Meer informatie over de Eclisse Telescopic vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Schuifdeursysteem voor gebogen schuifdeuren

ECLISSE Circular

Ook een gebogen schuifdeur in de wand is mogelijk! Het schuifdeursysteem ECLISSE Circular is speciaal ontworpen voor gebogen schuifdeuren in de wand. De radius van de schuifdeur kan...  

naar wens van de klant gemaakt worden. Het schuifdeursysteem is beschkbaar voor zowel enkele (model Circular Unico) als dubbele schuifdeuren (model Circular Estensione). Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de gebogen schuifdeursystemen voor gebogen schuifdeuren in de wand. Meer informatie over de gebogen schuifdeuren vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Schuifdeursysteem voor contra deuren

ECLISSE Unilateral

ECLISSE UNILATERAL maakt het mogelijk dat twee tegenoverliggende schuifdeuren in dezelfde wand schuiven. Het vereist slechts de totale afmeting van een enkel schuifdeurframe, maar er zijn toch twee parallelle schuifdeuren... 

die in tegengestelde richting schuiven. Zo kunnen beperkte ruimtes toch optimaal benut worden.Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de schuifdeursystemen voor twee tegenoverliggende deuren in dezelfde wand schuiven. Meer informatie over de ECLISSE Unilateral vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Akoestische schuifdeuren in de wand

ECLISSE Acoustic

Dit speciale pakket van ECLISSE voor haar schuifdeursystemen, zorgt voor een akoestische isolatie van 38Db. Het pakket bestaat uit een akoestisch deurpaneel met  valdorpel onder en boven, akoestisch afwerkpakket met tochtstrippen, sluitmagneet en akoestische rubberen afdichtingen.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de akoestische schuifdeursystemen met akoestische schuifdeuren in de wand. Meer informatie over de akoestische schuifdeuren vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Schuifdeursystemen voor de zorg

ECLISSE Hoist, ECLISSE Ewoluto & ECLISSE [e]Motion

De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft architecten en producenten gedwongen om na te denken over de toegankelijkheid van gebouwen. ECLISSE heeft om deze reden voor de zorg een drietal schuifdeursystemen ontwikkeld, te weten:

ECLISSE Ewoluto®
Het enige schuifdeursysteem voor in de wand schuivende deurendat het mogelijk maakt om de cassettezijde van het schuifdeursysteem te gebruiken om zwaar materiaal aan te bevestigen.

ECLISSE Hoist
Model Hoist is de oplossing voor mindervaliden doordat schuifdeursysteem voor schuifdeuren in de wand in combinatie met lifttoestellen (al dan niet gemotoriseerd) kan worden geplaatst.

ECLISSE [e]Motion
E-Motion is de nieuwe lineaire motor voor ECLISSE schuifdeursystemen voor schuifdeuren die in de wand verdwijnen. De toegepaste magnetische technologie maakt het geruisarm en gemakkelijk te installeren. De motor kan ook later in de toekomst nog in reeds geïnstalleerde schuifdeursystemen worden geplaatst!

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de schuifdeursystemen voor schuifdeuren in de wand die ontwikkeld zijn voor de zorg. Meer informatie over de ECLISSE schuifdeursystemen voor de zorg vind u in de zorgbrochure van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

 

Accessoires voor schuifdeuren in de wand

ECLISSE accesoires voor schuifdeursystemen

De schuifdeursystemen kunnen met tal van accessoires uitgerust worden, ook als deze reeds geïnstalleerd zijn. Bijvoorbeeld motorisering, softclosers, zelfsluiters, synchroonpakketten en push-to-close systemen. Klik op de foto hiernaast voor alle informatie en mogelijkheden.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de accessoires voor schuifdeursystemen van Eclisse. Meer informatie over de accessoires voor ECLISSE schuifdeuren in de wand vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemis, kijk hem hier

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak

Volg ons

#marsica