Marsica Onzichtbare Deuren. Afwerking: Leisteen Over Marsica Marsica Onzichtbare deuren met behang Sietse Ouwehand & Mart Ouwehand van Marsica: Importeur van Eclisse, schuifdeuren en onizchtbare deuren. Marsica-Q Q-Move stalen schuifdeur

Marsica Special Doors & Frames

Neem contact met ons op


Over Marsica

Ruim 20 jaar ervaring

Wat doet MARSICA Special Doors & Frames?

Specialist voor bijzondere deur- en kozijnsystemen

MARSICA importeert hoogwaardige deur- en kozijnproducten en distribueert deze over professionele handelskanalen in de Benelux. Wij selecteren onze producenten op basis van strenge criteria, zoals: hoogwaardig design, goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levertijd, gemak van implementatie binnen onze bouwmethodes.

Door onze strenge selectiecriteria van leveranciers hebben wij de snelste levertijden binnen de sector. 

Wie zijn MARSICA Special Doors & Frames?

Een echt familiebedrijf

Toen deurenexpert Mart Ouwehand zijn bedrijf 20 jaar geleden oprichtte, heeft hij zijn bedrijf vernoemd naar zijn 3 kinderen:

Oudste dochter Marjolein, enige zoon Sietse en jongste dochter Carolien. Alle dochters zijn langere tijd in het bedrijf werkzaam geweest en zoon Sietse nog steeds.

Wat is het doel van MARSICA Special Doors & Frames?

De traditie vooruit!

MARSICA Special Doors & Frames is importeur van Europese deuren- en kozijnenfabrikanten en deurenexpert Mart Ouwehand. MARSICA heeft zich als doel gesteld:

"De bouwwereld én de consument binnen de Benelux vertrouwd maken met innovatieve deur- en kozijnproducten, zowel op het gebied van techniek als van design."

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemist, kijk hem hier

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak

Volg ons

#marsica