Eclisse Syntesis Line Battente Eclisse Syntesis Collectie voor volledig strakke wanden Eclisse Syntesis Line dubbeldeurs - Zonder lijsten Eclisse Syntesis Line SD hardglazen schuifdeur

ECLISSE Onzichtbare kozijnen, onzichtbare deuren & meer...

Bezoek onze deurenshowroom

Trend in het hedendaagse interieurdesign: ECLISSE Syntesis Collectie

De zogenaamde "onzichtbare" deur is een moderne binnendeur en grote trend in het hedendaagse interieurdesign. Door de onzichtbare deuren op te laten gaan in de wand is het net alsof ze er niet zijn. Dit kan door een onzichtbaar deurkozijn: een zeer sterk deursysteem zonder omlijsting met verdekte scharnieren. Dit concept is verwerkt in de ECLISSE Syntesis collectie die bestaat uit onzichtbare draaideuren, lijstloze schuifdeursystemen, onzichtbare opbergers en verdekte plinten.

Uitgebreide informatie vind je op de website van Eclisse.

Onzichtbare deuren
Onzichtbaar kozijn waarbij de deuren in één lijn met de wand met de wand lopen. ECLISSE Syntesis Line Battente is de oplossing waarmee een scharnierende deur zonder stijlen en architraven gelijk met de wand kan worden gemaakt; met of zonder traverse. Het resultaat is een deur die een geheel vormt met de wand en het plafond. Beschikbaar voor enkele onzichtbare deuren en voor dubbele onzichtbare deuren.

Lijstloze schuifdeursystemen
ECLISSE Syntesis Line is het schuifdeursysteem voor in de wand schuivende deuren waarbij omlijsting niet nodig is. Beschikbaar voor enkele schuifdeuren en dubbele schuifdeuren. Door de afwezigheid van lijstwerk ontstaat er door deze nieuwe techniek een simpel en strak design. Ook mogelijk met kabelgoot voor elektra: model Syntesis Luce voor enkele schuifdeuren of dubbele schuifdeuren.

Onzichtbare Opbergers
Eclisse heeft binnen de Syntesis collectie ook een kastensysteem ontwikkeld: ECLISSE Syntesis Areo. Hierdoor kan het concept van de volledig vlakke wand met onzichtbare kozijnen perfect doorgevoerd worden in de hele woning.  

Verdekte Plinten
De Syntesis collectie wordt afgemaakt met de de ECLISSE Syntesis Plint. Met dit profiel lopen de plinten in één lijn met de wand en sluiten daardoor perfect aan op de onzichtbare deuren.

 


Producten

ECLISSE Syntesis Collectie

ECLISSE Syntesis Line Battente

Onzichtbare deuren: vlak met de wand

ECLISSE Syntesis Line Battente is de oplossing waarmee een draaideur in één lijn loopt met de wand, de scharnieren en het kozijn zijn niet zichtbaar. Uitgebreide informatie vind je op de website van Eclisse.

De ECLISSE Syntesis Line Battente, deuren zonder kozijn en scharnieren in het zicht, zijn beschikbaar als enkele onzichtbare deur of als dubbele onzichtbare deur. Ze kunnen in dezelfde kleur geschilderd of behangen worden als de wand zodat ze perfect aan het zicht onttrokken worden. Als alternatief kunnen de onzichtbare deuren gelakt of gedecoreerd worden met een afwerking of drukwerk die de deuren omtoveren tot echte designobjecten. Door de toenemende populariteit van dit concept hebben wij de onzichtbare deur nu ook op voorraad en bieden deze als pakket aan; compleet met onzichtbaar kozijn, onzichtbare deur t.b.v. schilderwerk en verborgen scharnieren.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de onzichtbare draaideuren met onzichtbaar kozijn. Meer informatie over de onzichtbare draaideuren vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

ECLISSE Syntesis Line & Syntesis Luce

Lijstloze Schuifdeursystemen

Syntesis Line  van ECLISSE is een schuifdeursysteem dat gecreëerd is als reactie op moderne trends voor het interieur met strakke, minimalistische lijnen. 
Uitgebreide informatie vind je op de website van Eclisse.

De afwezigheid van deurposten maakt het schuifdeursysteem bovendien gemakkelijk en snel te monteren. 

De Syntesis line schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar in een gipskarton- en pleisterwerkversie in 3 wanddiktes. Het Syntesis schuifdeursysteem kan ook uitgebreid worden met een kabelgoot: de Syntesis Luce. Beide versies zijn beschikbaar voor enkele en dubbele schuifdeuren. Op de schuifdeursystemen zijn diverse accessoires van Eclisse toepasbaar. Voor deze schuifdeursystemen produceert Eclisse ook schilderwerk schuifdeuren met stabilisatiestang, afgelakte schuifdeuren, volledig glazen schuifdeuren en schuifdeuren met houtfineer. De industriële schuifdeuren (glas en aluminium deuren) van de Marsica-Q collectie zijn ook toepasbaar op de Syntesis schuifdeursystemen.

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de lijstloze schuifdeursystemen voor  schuifdeuren in de wand. Meer informatie over de lijstloze schuifdeuren vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

ECLISSE 40

Onzichtbare deuren met schuin afgewerkte kozijnen

Onzichtbare deuren,  vlak met de wand aan de ene zijde en in een hoek van 40 graden aan de andere zijde. Reddot winner in de categorie Product Design 2020. Uitgebreide informatie vind je op de website van Eclisse.

Ontdek de ECLISSE 40 collectie, een revolutionaire stap in de wereld van onzichtbare deuren. Het kozijn, voor het eerst zichtbaar, wordt een subtiele maar opvallende aanwezigheid. Met een 40 graden hoek wordt het kozijn meer dan alleen functioneel; het wordt een decoratief element. Aan de ene kant biedt het perfecte vlakheid voor een naadloze afwerking, terwijl aan de andere kant de schuine profielen diepte en dimensie toevoegen. Ontdek onze exclusieve afwerkingen: lichtbrons, donkerbrons, grafiet, wit of primer voor een personal touch. Kies voor elegantie en discretie met ECLISSE 40.

De ECLISSE 40 Collectie  in de algemene catalogus van Eclisse, neem contact met op ons op voor een offerte of een bezoekafspraak voor onze showroom.

Eclisse Syntesis Areo

Onzichtbare opbergers

De onzichtbare opberger is een nieuwe trend die inspeelt op het minimalistische interieur. De onzichtbare kastsystemen gaan op in de wand waardoor spullen netjes kunt opbergen. Uitgebreide informatie vind je op de website van Eclisse.

De Syntesis Areo van ECLISSE is een onzichtbaar kastsysteem ontworpen om technische ruimtes op een esthetisch verantwoorde manier op te laten gaan in de ruimte.

De onzichtbare opbergers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ze zijn standaard voorzien van push-pull opening maar zijn ook met verdekte grepen leverbaar. De scharnieren kunnen links, rechts, boven of beneden zitten. 

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de onzichtbare opbergers. Meer informatie over de onzichtbare opberger vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

ECLISSE Syntesis Plint

Verdekte plinten in één lijn met de wand

De volledig vlakke plint is een innovatief idee ontworpen om het huiselijk interieur op een elegante, moderne en minimalistische wijze in te richten. Uitgebreide informatie vind je op de website van Eclisse.

In tegenstelling tot de traditionele plinten is dankzij dit onzichtbare plintprofiel, deze volledig vlakke plint perfect uitgelijnd met de muur zonder er uit te steken.  SYNTESIS PLINT creëert een perfect harmonisch samenspel in combinatie met de ECLISSE SYNTESIS LINE SD lijstloze schuifdeursystemen, ECLISSE SYNTESIS LINE BATTENTE onzichtbare draaideuren en natuurlijk de ECLISSE SYNTESIS Areo onzichtbare opbergers. 

Zie onze brutoprijslijst voor een prijsindicatie van de plintprofielen in één lijn met de wand. Meer informatie over de verdekte plinten vind u in de algemene catalogus van Eclisse, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.


Veelgestelde vragen
 • Waar kan ik een dealer bij mij in de buurt vinden?
  • MARSICA Special Doors & Frames levert alleen en uitsluitend via de professionele hout- en bouwmaterialenhandel. De aannemerij kan via zijn vertrouwde handelaar kopen. Bent u particulier? Vraag dan aan uw aannemer met welke handelaar hij zakendoet. Heeft u geen aannemer? Mail dan naar: info@marsica.eu Geef vervolgens uw woonplaats op. Dan zorgen wij dat u een offerte krijgt van een handelaar bij u uit de buurt.

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik de producten van MARSICA zien?
  • Alle producten die wij importeren zijn te zien in onze showroom. Iedereen is hier van harte welkom.

   Wij nemen graag de tijd voor u, maak een afspraak voor een showroombezoek met onze: showroom planner
   Het adres van onze showroom is Loosterweg 5 te Voorhout, bekijk hier uw persoonlijke: routebeschrijving

   Een aantal van onze dealers heeft ook een showroomopstelling staan, selecteer uw provincie en bekijk de: dealers met showroomopstellingen

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik ondersteuning krijgen en een accessoire of onderdeel kopen?
  • Voor assistentie en de aankoop van accessoires of onderdelen, neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

   Aankoop | Dealers
 • Wat zijn de prijzen van onzichtbare deuren?
  • Alle adviesprijzen van onzichtbare deuren zijn te vinden in onze: algemene prijslijst  Dit zijn bruto adviesprijzen.

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Waarom zijn ECLISSE draaideursystemen sterker dan andere merken?
  • De draaideursystemen van ECLISSE hebben gemiddeld 30% meer staal vergeleken met de concurrentie. Wij geloven dat een sterk draaideursysteem omdat scheurvorming in het stucwerk daarmee voorkomen wordt. Daarnaast bespaar je in arbeid door de uitgekiende samenstelling van onderdelen.

   Aankoop | Kwaliteit
 • Wat zijn de levertijden van schuifdeursystemen en onzichtbare deuren?
  • In Nederland houdt MARSICA Special Doors & Frames BV onzichtbare kozijnen & deuren op voorraad in de meest populaire maten. Levertijden hangen af van de maat, distributie en de voorraad van onze dealers. Kijk voor levertijden in onze: algemene prijslijst

   U kunt ook een e-mail sturen naar: info@marsica.eu.

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Kan ik voor de onzichtbare draaideuren ook alleen het kozijn bestellen en zelf een deur toepassen?
  • De onzichtbare deuren van MARSICA en de Syntesis Line Battente van Eclisse hebben een extra sterk kozijn met een zo licht mogelijke deur. Deze combinatie is bij dit product van groot belang omdat op deze manier scheurvorming in het stucwerk voorkomen wordt. Daarnaast is het belangrijk dat de deur recht blijft om perfecte vlakheid met de wand te garanderen. De deuren hebben om die reden dubbele houten regels om de sterkte te verbeteren. Bovendien is er een trekstang ingebouwd die de deur altijd onder een constante spanning houdt. Daarom leveren wij altijd het onzichtbare draaideurkozijn in combinatie met een deur.

   Aankoop
 • Kan ik catalogussen, brochures en ander informatiemateriaal aanvragen?
  • De prijslijsten, catalogussen, brochures, montagehandleidingen en andere materialen kunnen gedownload worden van onze website. Bij elke product in de sectie “Onze Producten” op deze website staat een selectiemenu waarvandaan u het gewenste informatiemateriaal kunt downloaden.

   U kunt ook een e-mail sturen naar: info@marsica.eu

   Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Biedt MARSICA ook montage aan?
  • MARSICA is importeur en monteert niet. Wel bieden wij technische ondersteuning via e-mail & telefoon en in bijzondere gevallen op het werk. Verder hebben wij een groot aantal montagevideo’s op Youtube en meertalige montagehandleidingen die u verder op weg kunnen helpen. Wij kunnen u mogelijk ook een aannemer uit uw buurt aanbevelen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@marsica.eu

   Assistentie & garantie
 • Welke garanties biedt ECLISSE op haar producten?
  • ECLISSE biedt een uitgebreide dekking van 12 jaar.

   Het garantiecertificaat is te vinden op pagina 94 van de algemene catalogus van ECLISSE.

   Assistentie & garantie | Kwaliteit

Nieuw in de showroom! OIKOS Design Entrees

Inbraakwerende design buitendeuren, gemaakt in Italië, ontworpen door jou.

Benieuwd? Ga naar de website:

Ontdek meer

Nieuw! ECLISSE 40

Onzichtbare deuren met schuin afgewerkte kozijnen

Onzichtbare deuren,  vlak met de wand aan de ene zijde en in een hoek van 40 graden aan de andere zijde. 

Ontdek meer

NIEUW! Akoestische onzichtbare deur

Nieuw binnen onze onzichtbare deuren van ECLISSE is de Syntesis Line Battente Acoustic.

Deze onzichtbare deur van ECLISSE is tot wel 33dB geluidswerend!

Informatie akoestische onzichtbare deur

MARSICA-W Collectie

High-end Italiaanse houten designdeuren met talloze exclusieve afwerkingen. Voor een echte stijlvolle eyecatcher in uw woning! 

Te zien in onze showroom! Plan hier uw bezoek.

Ontdek meer

MARSICA-Q Collectie

Stijlvolle glazen deuren met industrial look en een slank profiel. Meer dan 70.000 mogelijkheden!

Te zien in onze showroom! Plan hier uw bezoek.

Ontdek meer

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de deurenshowroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemis, kijk hem hier

Renovatie Zoutkeetsgracht

Yays is een ‘travel & stay’ concept en biedt boutique appartementen met conciërge in gerestaureerde historische panden waarin onze Eclisse Syntesis (lijstloos) schuifdeursystemen voor schuifdeuren in de wand zijn toegepast.

Lees meer

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze deurenshowroom alleen mogelijk op afspraak