Marsica-Q Q-Move stalen schuifdeur Marsica-Q Q-Pivot stalen taatsdeur Marsica-Q Q-Line stalen draaideur met metaaltextiel Marsica-Q Q-Move Basic

MARSICA-Q Collectie: Glazen deuren met industrial look

Bezoek onze deurenshowroom

Marsica-Q collectie: deze luxe glazen deuren volgen de trend van de stalen deur maar dan met een uniek Italiaans design.

Binnen de collectie is er keuze uit:

 • Q-Line: Glazen draaideuren met een slanke en stijlvolle omlijsting
 • Q-Pivot: Glazen taatsdeuren met een slanke en stijlvolle omlijsting
 • Q-Move: Glazen schuifdeuren met een slanke en stijlvolle omlijsting

De luxe Marsica-Q collectie is betrekkelijk jong en wordt in Italië geproduceerd door een gerenommeerde meubelfabrikant die produceert voor diverse designers van high-end meubels.

Een bedrijf waar ambacht, werken met hoogwaardige producten en luxe afwerkingen hoog in het vaandel staan. Zelden zijn wij een bedrijf tegengekomen met zoveel passie en liefde voor het vak.

De materialen die worden gebruikt worden bij binnenkomst gecontroleerd op de hoogste kwaliteitseisen. De slanke aluminium profielen die gebruikt worden zijn zeer stijf en altijd kaarsrecht. Er wordt gewerkt met een exclusieve lak in 6 verschillende kleuren die krassen op het profiel voorkomt. De elegante profielen kunnen naast gelakt ook gefineerd worden met 4 houtsoorten, dit is zeer uniek en de specialiteit van dit bedrijf.

Ook in het glas zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden tussen extra helder (minimale groenkleuring), grijs en brons glas. Hierbij is er ook nog de mogelijkheid om het glas te laten satineren (mat te maken). Naast deze afwerkingen zijn er ook nog een aantal exclusieve afwerkingen zoals vintage glas en zelfs textiel of een metaal gaas tussen het glas. 

Of het nu gaat om een draaideur, schuifdeur, taatsdeur of vaste panelen om een glazen pui te maken; het glas en de profielen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Uitgaande van het standaardprogramma zijn er meer dan 70.000 combinaties te maken, maar de fabrikant kan nog véél verder gaan dan het standaardprogramma. Kortom, niets staat in de weg om zo de perfecte stijlvolle eyecatcher voor uw woning te creëren.  

In onze showroom staan een groot aantal voorbeelden van deuren uit de Marsica-Q collectie opgesteld. Alle soorten slanke profielen, glassoorten en grepen zijn bij ons in de showroom te zien, maak hier een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Neem een kijkje in onze catalogus voor inspiratie. Bekijk onze adviesprijzen voor een prijsindicatie, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.


Producten

Marsica-Q Collectie: Glazen deuren met industrial look

Q-Line Draaideuren

Glazen draaideuren met slank aluminium kader

De exclusieve Q-Line bestaat uit luxe draaideuren met een zeer minimalistisch kozijn. In plaats van stalen deuren hebben deze industriële deuren een stijlvol en slank aluminium kader. Hierdoor is de deur volledig naar eigen wens te ontwerpen. Zo is er een ruime keuze in het glas, de omlijsting en de vlakverdeling.

In onze prijslijst zijn de adviesprijzen opgenomen voor het zeer grote standaardassortiment. Bekijk ook eens onze catalogus om inspiratie op te doen. Mochten uw wensen toch niet aansluiten op het standaard assortiment? Vraag dan gerust een prijs aan, bijna alles is mogelijk! U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Q-Pivot Taatsdeuren

Glazen taatsdeuren met slank aluminium kader

De stijlvolle Q-Pivot is een high-end taatsdeur met een bijna niet zichtbare zelfsluitende taatsscharnier en kan geleverd worden met een minimalistisch kozijn of zonder kozijn. 

Ten opzichte van stalen deuren hebben deze industriële deuren een stijlvol en slank aluminium kader. Hierdoor is de deur volledig naar eigen wens te ontwerpen. Zo is er een ruime keuze in het glas, de omlijsting en de vlakverdeling. De deuren worden namelijk op ambachtelijke wijze in Italië gemaakt.

In onze catalogus staan tal van voorbeelden van mogelijkheden met ons standaardassortiment. Hiervan zijn de adviesprijzen terug te vinden in onze prijslijst.  Kunt u binnen het standaard assortiment niet vinden wat u zoekt? Vraag dan gerust om een offerte aan want bijna niets is onmogelijk! U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Q-Move Schuifdeuren

Glazen schuifdeuren met slank aluminium kader

De luxe Q-Move is het brede programma schuivende deuren binnen de Marsica-Q collectie. Door de slanke aluminium lijsten zijn de industriële deuren veel makkelijker te schuiven dan traditionele stalen deuren. 

Net zoals de andere stijlvolle deuren binnen de collectie zijn ook volledig naar eigen wens te ontwerpen. Naast een grote keuze in het glas, de omlijsting en de vlakverdeling is er ook een grote keuze in schuifdeursystemen:

Sky
Plafondrails voor enkele of dubbele deur
Luce-S
Plafondrails voor telescopische deuren
Luce-B
Schuifdeurrails met koof voor telescopische deuren
Basic
Schuifdeurrails met koof voor enkele of dubbele deur
Syntesis®
Schuifdeursysteem voor schuifdeuren in de wand

In onze catalogus kun je een beter beeld krijgen van de verschillende schuifdeursystemen. De adviesprijzen van ons zeer ruime standaardassortiment is terug te vinden in onze prijslijst.  Valt wat u zoek toch buiten het standaardassortiment? Vraag dan hier een prijs aan, veel is mogelijk en wij maken graag en snel een offerte! U kunt natuurlijk ook altijd contact om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.


Veelgestelde vragen
 • Waar kan ik een dealer bij mij in de buurt vinden?
  • MARSICA Special Doors & Frames levert alleen en uitsluitend via de professionele hout- en bouwmaterialenhandel. De aannemerij kan via zijn vertrouwde handelaar kopen. Bent u particulier? Vraag dan aan uw aannemer met welke handelaar hij zakendoet. Heeft u geen aannemer? Mail dan naar: info@marsica.eu Geef vervolgens uw woonplaats op. Dan zorgen wij dat u een offerte krijgt van een handelaar bij u uit de buurt.

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik de producten van MARSICA zien?
  • Alle producten die wij importeren zijn te zien in onze showroom. Iedereen is hier van harte welkom.

   Wij nemen graag de tijd voor u, maak een afspraak voor een showroombezoek met onze: showroom planner
   Het adres van onze showroom is Loosterweg 5 te Voorhout, bekijk hier uw persoonlijke: routebeschrijving

   Een aantal van onze dealers heeft ook een showroomopstelling staan, selecteer uw provincie en bekijk de: dealers met showroomopstellingen

   Aankoop | Dealers | Assistentie & garantie
 • Waar kan ik ondersteuning krijgen en een accessoire of onderdeel kopen?
  • Voor assistentie en de aankoop van accessoires of onderdelen, neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

   Aankoop | Dealers
 • Wat zijn de prijzen de Marsica-Q Collectie?
  • De Marsica-Q Collectie heeft vanwege de vele mogelijkheden een vrij complexe prijslijst: prijslijst marsica-q collectie Dit zijn bruto adviesprijzen. Uiteraard kunt u altijd een offerte aanvragen door te mailen naar: info@marsica.eu

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Wat is de levertijd van de deuren uit de Marsica-Q Collectie?
  • De deuren worden altijd volledig voor u op maat gemaakt. Desondanks is de levertijd slechts 8 werkweken (maximaal). 

   Aankoop | Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Kan ik catalogussen, brochures en ander informatiemateriaal aanvragen?
  • De prijslijsten, catalogussen, brochures, montagehandleidingen en andere materialen kunnen gedownload worden van onze website. Bij elke product in de sectie “Onze Producten” op deze website staat een selectiemenu waarvandaan u het gewenste informatiemateriaal kunt downloaden.

   U kunt ook een e-mail sturen naar: info@marsica.eu

   Assistentie & garantie | Prijzen & Levertijd
 • Biedt MARSICA ook montage aan?
  • MARSICA is importeur en monteert niet. Wel bieden wij technische ondersteuning via e-mail & telefoon en in bijzondere gevallen op het werk. Verder hebben wij een groot aantal montagevideo’s op Youtube en meertalige montagehandleidingen die u verder op weg kunnen helpen. Wij kunnen u mogelijk ook een aannemer uit uw buurt aanbevelen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@marsica.eu

   Assistentie & garantie

NIEUW! Akoestische onzichtbare deur

Nieuw binnen onze onzichtbare deuren van ECLISSE is de Syntesis Line Battente Acoustic.

Deze onzichtbare deur van ECLISSE is tot wel 33dB geluidswerend!

Informatie akoestische onzichtbare deur

MARSICA-W Collectie

High-end Italiaanse houten designdeuren met talloze exclusieve afwerkingen. Voor een echte stijlvolle eyecatcher in uw woning! 

Te zien in onze showroom! Plan hier uw bezoek.

Ontdek meer

MARSICA ONTZORGT!

Onzichtbare deuren, schuifdeuren en schuifdeurkozijnen altijd op voorraad!

Bekijk combipakket 1, 2 & 3 in onze brutoprijslijst.

Vraag een offerte aan

MARSICA-Q Collectie

Stijlvolle glazen deuren met industrial look en een slank profiel. Meer dan 70.000 mogelijkheden!

Te zien in onze showroom! Plan hier uw bezoek.

Ontdek meer

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemis, kijk hem hier

NIEUW! ECLISSE ACOUSTIC!

Nieuw binnen onze schuifdeuren en schuifdeursystemen van ECLISSE is het akoestische pakket.

Dit akoestische pakket maakt de schuifdeursystemen van ECLISSE tot wel 38dB geluidswerend!

Informatie akoestische schuifdeur

ECLISSE op Facebook!

Volg onze leverancier van schuifdeursystemen en onzichtbare deuren nu ook op Facebook!

ECLISSE

Renovatie Zoutkeetsgracht

Yays is een ‘travel & stay’ concept en biedt boutique appartementen met conciërge in gerestaureerde historische panden waarin onze Eclisse Syntesis (lijstloos) schuifdeursystemen voor schuifdeuren in de wand zijn toegepast.

Lees meer

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze deurenshowroom alleen mogelijk op afspraak