Marsica Boiserie wandbekleding voor volledig strakke wanden Marsica Onzichtbare Deuren. Afwerking: Leisteen Marsica Onzichtbare Deuren. Afwerking: Marmer Marsica Onzichtbare deuren met behang Marsica Onzichtbare Designdeuren. Afwerking: Natuurlijk Eiken. Marsica Design Taatsdeur. Afwerking: Eiken. Marsica Design Schuifdeuren

MARSICA-W Collectie: Italiaanse houten designdeuren

Bezoek onze deurenshowroom

Naast de MARSICA-Q Collectie (glazen draai, schuif- en taatsdeuren met industrial look) presenteert MARSICA met trots haar luxe designdeurenprogramma, de MARSICA-W Collectie bestaande uit:

 • W-Line: Design onzichtbare draaideuren
 • W-Frame: Design verdekte deuren met slank kozijn
 • W-Pivot: Design taatsdeuren
 • W-Move: Design schuifdeuren
 • W-Cubby - Design onzichtbare opbergers
  -
 • W-Boiserie:
  Stijlvolle wandbekleding in dezelfde exclusieve afwerking als de designdeuren uit de collectie

De Marsica-W collectie is nieuw en wordt geproduceerd door de gerenommeerde Itallanse meubelfabrikant die naast exclusieve meubels van designers ook onze Marsica-Q collectie produceert. 

Door de jaren heen hebben wij heel wat fabrikanten in binnen- en buitenland bezocht. Wat ons hier opviel is dat men nog steeds ouderwets bevlogen met het product is en liefde heeft voor het vak. Dat zie je dan ook terug in de productie van de luxe designdeuren.

De hoogwaardige grondstoffen voor de designdeuren worden bij binnenkomst gekeurd. Hout wordt gemeten op o.a. vochtigheidsgraad, herkomst (FSC) en groeigebied. Na het persen van de deuren, worden de deuren 2 weken lang opgeslagen om te stabiliseren. Dan vindt een selectie plaats en de deuren die aan de gestelde kwaliteitseisen (o.a. recht blijven) voldoen worden op de gewenste maat gemaakt. Vervolgens worden de stijlvolle deuren voorzien van een dubbele polyester laag. Dit om intrekkend vocht te voorkomen en om strak af te kunnen werken.

De deuren worden vervolgens met diverse exclusieve materialen afgewerkt zoals:

 • - Diverse houtfineersoorten
 • - Leer in diverse kleuren met stiksel in kleur naar keuze
 • - Hardsteen en marmer
 • - Hoogglans of mat gelakt in kleur naar keuze
 • - Met spiegel in diverse kleuren, eventueel met vintage afwerking

  En nog veel meer luxe en exclusieve afwerkingen...

Alle afwerkingen zijn bij ons in de showroom te zien, maak hier een afspraak om onze showroom te bezoeken.

 


W-Line Onzichtbare draaideuren

Onzichtbare deuren & onzichtbare kozijnen op maat

De luxe onzichtbare designdeuren met onzichtbaar kozijn kunnen extreme afmetingen hebben als 3400mm hoogte en 1300mm breedte. De onzichtbare deur kan de zelfde look krijgen als de wand waardoor het stijlvolle onzichtbare... 

effect ontstaat. Ook kan er voor gekozen worden om de onzichtbare deur tot een echte eyecatcher binnen het interieur te maken door te kiezen voor een exclusieve afwerking zoals glas, leer, houtfineer in vele soorten, marmer, leisteen en vele andere exclusieve afwerkingen. Alle mogelijkheden voor het personaliseren van uw deuren zijn bij ons te zien in de showroom, vind uw eyecatcher en maak hier een afspraak. 

Meer informatie over de volledig te personaliseren onzichtbare draaideuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen. 

W-FRAME Designdeuren met kozijn

Verdekte draaideuren met stijlvol kozijn

Het kozijn benadrukt de aanwezigheid van de designdeur.  De stijlvolle W-Frame bestaat uit een deur met verdekte scharnieren die omlijst wordt met een elegante slanke stijl.

De W-Frame designdeuren kunnen tot wel 3000mm hoog zijn eventueel zonder bovendorpel. De deur is beschikbaar in vele luxe afwerkingen zoals mat gelakt in een kleur naar keuze of zelfs met een metallic lak. Ook kan de deur bekleed met een houtfineer of met een van onze exclusieve hardstenen of leren afwerkingen. In het geval van houtfineer wordt het kozijn bekleed met hetzelfde fineer. Bij afwerkingen als leer en steen wordt het kozijn afgelakt in een bijpassende kleur.

Alle mogelijkheden voor het creëren van uw persoonlijke eyecatcher zijn bij ons te zien in de showroom, kom gerust eens langs en maak hier een afspraak.

Meer informatie over mogelijkheden met de W-Frame kunt u vinden in de catalogus. Uiteraard kunt altijd contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

W-PIVOT TAATSDEUREN

Marsica design taatsdeuren

MARSICA taatsdeuren van ambachtelijke Italiaanse makelij zijn volledig te personaliseren met een groot aanbod van afmetingen en unieke afwerkingen. 

Taatsdeuren zijn vooral handig voor grotere deuropeningen. Ze kunnen met of zonder aanslag gemaakt worden (push en/of pull). Het draaipunt van de deur is zelf te bepalen.

De deuren worden vervolgens met exclusieve materialen afgewerkt zoals:

- Eikenfineer, essenfineer en vele andere fineersoorten
- Leer met een stiksel in een zelf te bepalen kleurcombinatie
- Leisteen, marmer en vele andere steensoorten
- Hoogglans of mat gelakt of zelfs gelakt eikenfineer
- Met spiegel in diverse kleuren, eventueel met vintage afwerking

En nog vele andere exclusieve en stijlvolle afwerkingen...

Alle afwerkingen zijn bij ons in de showroom te zien, maak hier een afspraak om uw droomdeur te ontwerpen.

Meer informatie over de volledig te personaliseren taatsdeuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen. 

W-MOVE SCHUIFDEUREN

Marsica design schuifdeuren

In de Marsica-W design deurencollectie bieden wij tal van schuifdeursystemen aan, voor zo wel in als vóór de wand schuivende deuren. Alle schuifdeuren zijn te verkrijgen in vele  afwerkingen zoals houtfineer, leer, hardsteen, met spiegel, afgelakt en nog vele andere exclusieve afwerkingen.

Magic
Een onzichtbaar schuifdeursysteem voor enkele of dubbele vóór de wand schuivende deuren
Multi
High-end schuifdeursysteem waarbij de rail aan de wand wordt vervangen voor subtiele aluminium punten
Sky
Plafondrails voor enkele of dubbele deur
Luce-S
Plafondrails voor telescopische deuren
Luce-B
Schuifdeurrails met koof voor telescopische deuren
Basic
Schuifdeurrails met koof voor enkele of dubbele deur
Syntesis®
Schuifdeursysteem voor schuifdeuren in de wand

Kom gerust de mogelijkheden voor de eyecatcher in uw huis bekijken in onze deurenshowroom. Maak hier een afspraak voor een showroombezoek.

Meer informatie over de volledig te personaliseren design schuifdeuren vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen.

W-BOISERIE

Wandbekleding in de afwerking van de W-collectie deuren

MARSICA heeft voor zijn taatsdeuren, design schuifdeuren en onzichtbare deuren op maat boiserie ontwikkeld. Dit is een wandbekleding in exact dezelfde stijl als de deur. 

De boiserie is beschikbaar in zowel horizontale als verticale panelen, verkrijgbaar in de volgende afwerkingen:

- Mat- of hoogglans gelakt

- Natuurlijk, gelakt of gebeitst eiken

- Antiek (grijs) eiken

- American walnut

- Leer

- Hardsteen (zoals leisteen op de afbeelding rechts)

En vele andere exclusieve en luxe afwerkingen, alleen verkrijgbaar voor de designdeuren van de Marsica-W collectie. Alle stijlvolle afwerkingen zijn bij ons in de showroom te zien, maak hier een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Meer informatie over de W-boiserie wandbekleding vind u in de catalogus van onze designdeuren, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een prijs aan te vragen.

W-CUBBY

Marsica onzichtbare opbergers

De onzichtbare opberger is een nieuwe trend die inspeelt op het minimalistische interieur. De onzichtbare kastsystemen gaan op in de wand waardoor spullen netjes opgeborgen kunnen worden en technische ruimtes discreet kunnen worden weggewerkt. 

De W-Cubby onzichtbare opberger wordt standaard voorzien van push-pull opening. Dit is bij ons in de showroom te zien, maak hier een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Meer informatie over de W-Cubby onzichtbare opbergers vind u in de catalogus van de MARSICA-W collectie, Neem gerust contact met ons op voor een offerte.

NIEUW! Akoestische onzichtbare deur

Nieuw binnen onze onzichtbare deuren van ECLISSE is de Syntesis Line Battente Acoustic.

Deze onzichtbare deur van ECLISSE is tot wel 33dB geluidswerend!

Informatie akoestische onzichtbare deur

MARSICA-W Collectie

High-end Italiaanse houten designdeuren met talloze exclusieve afwerkingen. Voor een echte stijlvolle eyecatcher in uw woning! 

Te zien in onze showroom! Plan hier uw bezoek.

Ontdek meer

MARSICA ONTZORGT!

Onzichtbare deuren, schuifdeuren en schuifdeurkozijnen altijd op voorraad!

Bekijk combipakket 1, 2 & 3 in onze brutoprijslijst.

Vraag een offerte aan

MARSICA-Q Collectie

Stijlvolle glazen deuren met industrial look en een slank profiel. Meer dan 70.000 mogelijkheden!

Te zien in onze showroom! Plan hier uw bezoek.

Ontdek meer

Marsica te zien op RTL Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedereen! Elke week wordt u meegenomen in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties. Onlangs was bij werd de showroom van Marsica uitgelicht in dit programma.

De perfecte gelegenheid om onze designdeuren, schuifdeuren in de wand, "stalen deuren" en onzichtbare deuren met onzichtbaar kozijn van een afstand te aanschouwen.

Fragment gemis, kijk hem hier

NIEUW! ECLISSE ACOUSTIC!

Nieuw binnen onze schuifdeuren en schuifdeursystemen van ECLISSE is het akoestische pakket.

Dit akoestische pakket maakt de schuifdeursystemen van ECLISSE tot wel 38dB geluidswerend!

Informatie akoestische schuifdeur

ECLISSE op Facebook!

Volg onze leverancier van schuifdeursystemen en onzichtbare deuren nu ook op Facebook!

ECLISSE

Renovatie Zoutkeetsgracht

Yays is een ‘travel & stay’ concept en biedt boutique appartementen met conciërge in gerestaureerde historische panden waarin onze Eclisse Syntesis (lijstloos) schuifdeursystemen voor schuifdeuren in de wand zijn toegepast.

Lees meer

MET MEER DAN 400 VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND IS EEN MARSICA PRODUCT OOK BIJ JOU IN DE BUURT

Vind een distributeur

Contact

Showroom

Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze deurenshowroom alleen mogelijk op afspraak